Emotionele Breinstuurkunst

Stuur je brein van last naar lust | 13-10-2016 | 10.00-17.00 | Groningen | braintrainer Matthijs |

Stel je voor dat je echt greep gaat krijgen op angst, paniek, woede, of nare stemmingen. In deze intensieve workshop leer je in een dag de belangrijkste NLP-technieken om meer vat op je gemoed te krijgen. Deze groepscoaching is een goed alternatief voor individuele coaching.

Ook NLP kan natuurlijk het lot niet tegenhouden. Maar het maakt wel een groot verschil hoe je omgaat met wat er in je leven gebeurt. NLP helpt je om passend te reageren op wat zich voordoet. Denk je in hoeveel beter het loopt wanneer je negatieve emoties stopt, en jij bepaalt vanuit rust en vrijheid je houding en reactie. NLP helpt je daarnaast om betere beslissingen te nemen. Door de informatie en het overzicht van je onbewuste systematisch te betrekken in het beslissingsproces vergroot je sterk de kans dat je dingen doet waarmee je succes hebt en waar je later tevreden over bent.

Je leert alle technieken die je ook in de privé-coaching leert, maar nu groepsgewijs. Veel mensen hebben geen zin hun persoonlijke gevoelens in een groep te bespreken. Gelukkig gaan NLP-technieken alleen erop in hoe je iets voelt, niet waarover. Dus de inhoud van je gevoel kun je helemaal privé houden. En dat is ook de bedoeling, want we willen alleen van elkaar leren hoe je je beter voelt.
Het tarief bedraagt € 147,- . Het tarief graag uiterlijk een week tevoren voldoen om deel te nemen aan de workshop. Je ontvangt de rekening per post.